bestuur

Bestuur 2018-2019

Het ASPK wordt volledig gerund door studenten. Het bestuur doet alles zelf: het bedenken van projecten, het bestellen van de bladmuziek, het regelen en boeken van repetitieruimtes en theaters, het vinden van de juiste professionals, etc. Momenteel heeft het ASPK een vierkoppig bestuur. Leer hier onze bestuursleden alvast een beetje kennen!

Floor van de Leur

voorzitter

Floor heeft al veel ervaring opgedaan in de muziekwereld. Zo studeerde ze gedurende twee jaar klassiek slagwerk aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze ook (verplicht) in het koor zong, organiseerde ze een Minimal Music Festival en was ze vrijwilliger bij het Grachtenfestival. Momenteel bevindt ze zich in de laatste fase van haar bachelorstudie Taalwetenschap aan de UvA. Ze is al sinds de oprichting lid van het ASPK: Gasparone wordt haar vijfde ASPK-operette, en als het aan haar ligt is dat nog lang niet de laatste. Als voorzitter verzorgt ze het contact met externe partijen en maakt ze graag lijstjes en schema’s.

Bastiaan van Bloppoel

secretaris

Het ASPK is het eerste koor waarin Bastiaan ooit gezongen heeft. In september 2016 werd hij door studiegenoot en ASPK-lid Tom overgehaald om mee te doen (‘zingen en acteren, dat is toch niks voor mij?’). Pas toen hij de hoofdrol in Ruddigore te pakken had, realiseerde Bastiaan zich dat hij een voorliefde heeft voor zang en theater. Sindsdien werkt hij hard aan zijn zangtechniek door middel van wekelijkse zanglessen, en zingt en speelt hij ook bij andere muziek- en theatergezelschappen. In zijn vrije tijd speelt hij ook nog piano. Bastiaan volgt het masterprogramma Theoretische Natuurkunde aan de UvA. Als nieuwste aanwinst binnen het bestuur houdt hij zich voornamelijk bezig met de toekomstplannen van het ASPK.

Heleen van de Leur

penningmeester

Heleen was eerder al in twee ASPK-besturen secretaris, maar neemt dit jaar de rol van penningmeester op zich. Ze kwam bij het ASPK via de oprichter (okeeee, vooruit, ik doe wel mee) en heeft de smaak de afgelopen jaren goed te pakken gekregen. Naast haar bestuurswerk probeert ze de master Art Studies af te ronden aan de UvA en leert ze dirigeren. In haar rol als penningmeester zorgt Heleen ervoor dat alle inkomsten en uitgaven zorgvuldig worden geregistreerd. Ook roept ze regelmatig ‘daar is geen budget voor!’ in vergaderingen.

Lilia Romero

Externe communicatie & PR

Lilia is het enige bestuurslid dat voor het ASPK al in meerdere andere koren had gezongen. Ze zingt al lang op hoog niveau en werd zelfs toegelaten tot het conservatorium. Momenteel is ze bezig met het afronden van haar master Cultural Analysis aan de UvA, waarbij ze zich specialiseert in muziek. Lilia ontfermt zich in het bestuur vooral over de werving van nieuwe leden, het onderhouden van de sociale-media-kanalen van het ASPK en de promotie van onze voorstellingen.