begeleiding

Jeroen Sarphati

dirigent en pianist

Jeroen Sarphati heeft piano en begeleiding gestudeerd aan het conservatorium, waarna hij een veelzijdige carrière in de muziek heeft nagestreefd. Sarphati heeft in uiteenlopende functies gewerkt, zoals pianist, dirigent van koren, vertaler van opera’s en programmeur van klassieke muziekfestivals.

Tegenwoordig richt hij zich voornamelijk op het dirigeren van koren, waarbij hij zich toewijdt aan het creëren van prachtige muziek en het helpen verbeteren van de techniek van amateurzangers, zodat zij de betekenis van de muziek die zij zingen kunnen overbrengen. Met zijn kennis van opera’s en operettes hoopt hij met het ASPK een toegankelijke en prachtige operette te kunnen opvoeren.

Gigi van Erven Dorens

Regie

Gigi’s reis door de wereld van de podiumkunsten is begonnen met haar bachelor in Theaterwetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was ze actief betrokken bij diverse theaterprojecten die werden opgevoerd in het Universiteitstheater Amsterdam. De verbreedding van haar horizon op het gebied van muziektheater onstond bij de Sandberg Art Academy en het conservatorium. Ze is hiernaast als dramaturgie-stagair in het Guislain Museum in Gent betrokken geweest. Op dit moment rond ze haar International Dramaturgy Master af.

Voor de operettes van het ASPK wil ze  thema’s als gender, generatieverschillen, familiebanden en liefde verder onderzoeken. Ze wil het theater gebruiken als het krachtige middel om de complexe thema’s te begrijpen en invoelbaar te maken. In samenwerking met de groep wil ze een spetterende voorstelling maken waar je nog lang over na kan praten.

Jana Schell

Pianist

Jana is een getalenteerde pianiste die al van jongs af aan de muziekwereld verkent. Ze heeft meerdere competities gewonnen, wat haar tot een erkend talent in de muziekscene maakt. Haar optredens variëren van solo tot ensemblewerk, overal waar ze speelt laat ze een onuitwisbare indruk achter. Jana heeft zich verder ontwikkeld door te leren van topmusici tijdens masterclasses en zet nu haar studie voort aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar spel combineert technische vaardigheid met een natuurlijke expressiviteit, waardoor ze de perfecte keuze is voor onze operettevoorstelling. Met Jana aan de piano wordt het gegarandeerd een bijzondere avond.

Wil je op de hoogte blijven van vacatures?

Laat je gegevens achter, typ kort iets over je ervaring en expertise, en dan sturen we een mail als we op zoek zijn naar nieuwe professionals.