bestuur

Bestuur 2023-2024

Het ASPK wordt gerund door studenten. Het bestuur doet alles zelf: het bedenken van projecten, het bestellen van de bladmuziek, het regelen en boeken van repetitieruimtes en theaters, het vinden van de juiste professionals en alle andere taken die onderdeel zijn van het runnen van je eigen productie! Momenteel heeft het ASPK een vierkoppig bestuur. Leer hier onze bestuursleden alvast een beetje kennen!

Tsvetelina

VOORZITTER

Tsvetelina is a member of the ASPK for 3 years now, with previous experience in classic, traditional and pop choir singing and a passion for leading creative teams. 

Originally from Bulgaria, she is now a diverse third year  Media and Culture student with insight in media production, graphic design skills and marketing knowledge. 

As the current leader of the PR committee and a chair of this board, her aim is to bring people and projects to live, but outside of the choir, she is a warm latin dancer and a fierce video-game analyst.

Emily

Penningmeester

Emily grew up in Germany and started singing in a choir when she was 8 years old. The favourite piece to perform was Carmina Burana. She joined the ASPK choir in 2023 and liked the community so much she decided to join the board.  

Additionally, she is involved in the Decor committee to make sure the operetta is not only auditory but also visually great.  

Apart from singing she enjoys reading, wakeboarding and cooking in her free time. She started studying this year and is doing her bachelor in PPLE at University of Amsterdam. 

 

Floor

Secretaris

Floor is een ASPK-lid van het eerste uur: ze deed al mee met het allereerste project in 2016! Hoewel ze sinds een paar jaar niet meer in het koor zingt, is haar liefde voor de vereniging altijd gebleven. Na een eerste bestuursjaar in 2018-2019 is ze nu terug als secretaris. Dat is haar op het lijf geschreven, want ze is dol op planningen en schema’s maken, orde in de chaos creëren en teksten schrijven.

Floor heeft Taalwetenschap en Informatica gestudeerd en werkt nu bij een onderwijsinstelling. Ze maakt graag muziek, zit bij een badmintonvereniging en is dol op bordspelletjes.

Carlijn

Algemeen bestuurslid

Carlijn is sinds 2016 lid van het ASPK. Na aan meerdere producties deel te hebben genomen, vond ze dat het tijd werd om ook aan de organisatie deel te nemen. Ze vervult in het bestuur de rol van algemeen bestuurslid. In deze rol ondersteunt ze de overige bestuursleden in hun rollen en probeert ze een goede bijdrage te leveren aan het bestuur en aan de vereniging. Ze is een manus van alles en houdt er dan ook veel van om op veel vlakken actief te zijn. 

Ze heeft een achtergrond in Psychobiologie, Management in gezondheidswetenschappen en AI.  Op dit moment rond ze een cursus in Creatieve Therapie af. Ze houdt er dan ook van om in haar vrije tijd creatief bezig te zijn.