bestuur

Bestuur 2020-2021

Het ASPK wordt volledig gerund door studenten. Het bestuur doet alles zelf: het bedenken van projecten, het bestellen van de bladmuziek, het regelen en boeken van repetitieruimtes en theaters, het vinden van de juiste professionals, etc. Momenteel heeft het ASPK een vierkoppig bestuur. Leer hier onze bestuursleden alvast een beetje kennen!

Laurent Meijlink

VOORZITTER

Laurent deed in 2019 voor het eerst mee met het ASPK tijdens het Gasparone-project en is sindsdien fanatiek lid van de vereniging. Hij had daarvoor totaal geen zangervaring en vond het eigenlijk een heel raar idee om in een koor te zingen. In een half jaar heeft hij echter ontdekt dat ademtechnieken en gewoon heel hard zingen al veel kunnen uitmaken. Na Gasparone trad Laurent toe tot het bestuur, eerst als secretaris en vervolgens als voorzitter. In zijn vrije tijd raakt Laurent graag verwikkeld in allerlei experimentele jamsessies, als hij niet aan het sporten is. Hij heeft zich na zijn studie muziekwetenschap in zijn master gericht op cultuurbeleid en heeft naast deze bestuursfunctie een baan in de cultuursector.

Marvel Maljers

Penningmeester

Marvel zingt al haar hele leven. Maar bij het ASPK kwam ze pas echt in contact met de uitvoering van theater. Nadat ze een jaar had meegezongen met het ASPK, en diverse rollen had bekleed, wilde ze  graag wat meer bijdragen aan de vereniging. Met een haast ongezonde liefde voor cijfers en excelbestandjes, neemt ze de rol van penningmeester op zich. Ook zorgt ze er als voorzitter van de activiteitencommissie van het ASPK, ASPKac, voor dat er dit jaar genoeg leuke activiteiten voor de leden zijn. Daarnaast is ze ook bezig met het afronden van haar master Business Administration.

Arne Meijs

Algemeen bestuurslid

Arne heeft vorig jaar zijn debut gemaakt bij het ASPK in de rol van Lambertuccio. Hij zong al een tijdje onder de douche, gewoon omdat hij het niet kon laten. Maar nu hij zijn eerste ervaring binnen het theater heeft opgedaan is hij er niet meer weg te slaan. Naast zijn bestuursfunctie volgt hij de master Artificial Intelligence aan de UvA. Als hij niet aan het studeren is sport hij op zijn yoga matje, pingelt hij klunzig op een keyboard, zingt hij erop los of leest hij lekker een boek. Af en toe organiseert hij een game avond met de leden van het ASPK. Want spelletjes, daar houdt hij wel van!

Tara Elsen

Secretaris

Tara zong het grootste deel van haar leven, in Engelse koren sinds haar tiende, en in een aantal Amsterdamse koren in de afgelopen vijf jaar. Vorig jaar nam Tara deel aan de productie van Boccaccio als Beatrice, een deskundige minnares. Tara was ook lid van de repertoirecommissie en hielp bij het kiezen van de volgende operette en de muziek voor The Night of the Choirs in Boedapest. Momenteel studeert ze Engelse literatuur aan de UvA en richt ze zich op het schrijven van poëtische nieuwsbrieven voor de leden.