bestuur

Bestuur 2022-2023

Het ASPK wordt volledig gerund door studenten. Het bestuur doet alles zelf: het bedenken van projecten, het bestellen van de bladmuziek, het regelen en boeken van repetitieruimtes en theaters, het vinden van de juiste professionals, etc. Momenteel heeft het ASPK een vierkoppig bestuur. Leer hier onze bestuursleden alvast een beetje kennen!

Tara Elsen

VOORZITTER

Tara zong het grootste deel van haar leven in Engelse koren. Toen ze voor haar bachelor naar Amsterdam verhuisde, zong ze bij vier verschillende koren, elk uniek, maar de ASPK was de enige waar ze haar eigen diva-zelf kon zijn! 

In haar eerste jaar nam Tara deel aan de productie Boccaccio als Beatrice, en was ze lid van de repertoirecommissie die hielp bij het bepalen van de volgende operette.

Al dit extra plezier naast het zingen zorgde ervoor dat Tara zich erg thuis voelde en de ASPK wilde helpen als secretaris en daarna als voorzitter.

Momenteel studeert ze haar master aan de UvA en zingt ze ook in het Nederlands Studenten Kamerkoor.

Bente Overtoom

SECRETARIS

Bente staat al van kleins af aan het liefst op het toneel. Pas toen ze haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming begon in Amsterdam ontdekte het plezier van zingen in een koor.

Bij het ASPK kon ze deze twee hobby’s combineren en kreeg in de productie Boccaccio de rol van Peronella.

Haar volgende uitdaging is als bestuurslid van het ASPK. Met o.a. haar creativiteit heeft ze zin om de PR op zich te nemen. In haar vrije tijd is Bente op de klimwand te vinden en als filmfanaat zit haar hoofd altijd volgepropt met handige pubquiz-weetjes.

Verder is ze druk met afstuderen en richt ze zich op een baan als sociaal-cultureel werker.

Nynke Boiten

PENNINGMEESTER

Nynke vond haar grote liefde voor de opera toen ze in het jeugdkoor van haar stadje mee mocht doen aan een productie van de opera Carmen. Na het opera jeugdkoor zong ze in diverse koren, waaronder het Studentenkoor Amsterdam (SKA). Maar zelf een solo-rol zingen, dat durft ze pas sinds ze meedoet aan het ASPK.

Als de financiele administratie als Penningmeester haar te saai wordt, helpt ze binnen de activiteitencommissie ASPKac mee om allerlei leuke activiteiten voor de leden te organiseren. 

Buiten het ASPK om, houdt ze van dwarsfluit spelen, Aikido en schrijven. Ze beeindigd dit jaar haar Master Brain and Cognitive Sciences (MBCS) aan de Universiteit van Amsterdam. 

Ben Jij Dit?

ALGEMEEN BESTUURSLID

We zoeken nog iemand voor het ASPK-bestuur. Bestuurslid zijn van een studentenvereniging biedt veel ervaring en staat goed op je cv: je houdt ledenvergaderingen, organiseert een leuk weekend weg, leert hoe je kunst projecten financiert, plant en organiseert. Ook leer je van alles over het runnen van een vereniging als een geheel.