doe mee


Wil je graag zingen in een koor als geen andere?
Lees dan snel verder!

Het Amsterdams Studentenprojectkoor is een vereniging dat klassieke muziek combineert met komisch theater. Voor ongeveer 6 maanden wordt wekelijks muzikaal gerepeteerd met een dirigent. Halverwege het project zetten we in een paar repetitieweekenden het theatrale gedeelte van de operette neer. De zogenoemde ‘snelkook operette’ is al jaren een groot succes bij het publiek en is een feestje om in mee te spelen! Of je nou al langer hebt gezongen of nog nooit, ieder niveau is welkom bij het ASPK. Bij het leukste koor van Amsterdam kun je groeien in je zangkunsten en jezelf uitdagen met een solorol.

In september 2023 beginnen de repetities voor Het Eiland van Tulipatan geschreven door Jacques Offenbach. Het is een eenakter vol genderbending en humor. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten over het ASPK? Kom langs bij de open borrel op 23 mei en/of de open repetitie op 12 juni! Een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het is om zelf deel te nemen aan een operette. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel!

OPEN BORREL
Datum: Dinsdag 23 mei, vanaf 20 uur
Locatie: Café De Brakke Grond
Eerste drankje is gratis!

OPEN REPETITIE
Datum: Maandag 12 juni, 19:30 to 21:30 uur
Locatie: Winford, Speerstraat 6


Je kunt ook je gegevens hieronder bij ons achter laten en dan houden wij je op de hoogte van de volgende open repetities!

Heb je interesse om mee te doen in de toekomst?
Blijf op de hoogte van onze komende projecten!


Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op:

Tijd tot De Voorstellingen

Dagen
uren
minuten
seconden


Kom naar onze voorstellingen op
20, 22, 23 april 2023 in
het CREA theatre!