doe mee


Wil je graag zingen in een koor als geen andere?
Lees dan snel verder!

Het Amsterdams Studentenprojectkoor is een vereniging dat klassieke muziek combineert met komisch theater. Voor ongeveer 6 maanden wordt wekelijks muzikaal gerepeteerd met een dirigent. Halverwege het project zetten we in een paar repetitieweekenden het theatrale gedeelte van de operette neer. De zogenoemde ‘snelkook operette’ is al jaren een groot succes bij het publiek en is een feestje om in mee te spelen! Of je nou al langer hebt gezongen of nog nooit, ieder niveau is welkom bij het ASPK. Bij het leukste koor van Amsterdam kun je groeien in je zangkunsten en jezelf uitdagen met een solorol.

In september 2022 begonnen de repetities voor ‘Orpheus in de onderwereld’ van componist Jacques Offenbach. Het stuk is een geheel eigen satirische interpretatie van de Griekse tragedie over geliefden Orpheus en Euridice. In deze operette is de liefde over en uit tussen de twee. Euridice’s nieuwe vlam blijkt de god Pluto te zijn die haar meenement naar de onderwereld. Helaas is het leven hier ook een saaie bedoeling. Onder druk van de Publieke Opinie moet Orpheus zijn vrouw redden uit de onderwereld. Met veel tegenzin belandt hij op de berg Olympus waar de rest van de goden wel wat spanning en sensatie kunnen gebruiken. Zal het Orpheus lukken om Euridice uit de onderwereld te halen?

Naast tragedie zit deze operette ook vol met hilariteit, lyrische aria’s en een swingende cancan. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten over het ASPK? Laat je gegevens bij ons achter en dan houden wij je op de hoogte van de open repetities!

 

Heb je interesse om mee te doen in de toekomst?
Blijf op de hoogte van ons komende projecten!


Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op:

Tijd tot De Voorstellingen

Dagen
uren
minuten
seconden


Kom naar onze voorstellingen op
20, 22, 23 april 2023 in
het CREA theatre!