Tickets Boccaccio

Koop hier je tickets voor Boccaccio*

Het Amsterdams Studentenprojectkoor speelt de hilarische operette BOCCACCIO in Theaterzaal De Rietwijker (Parlevinker 9, 1034 PX Amsterdam). 

Wanneer?
Woensdag 18 maart – 20:00 
Donderdag 19 maart – 20:00
Vrijdag 20 maart – 20:00 (= uitverkocht!)

Prijzen
Regulier: €16,-
Studententicket: €10,- (neem je studentenkaart mee: er wordt gecontroleerd aan de deur) 

Indien er nog genoeg kaartjes zijn, kunt u ook aan de deur een kaartje kopen. Dit kan contant of met een digitaal betaalverzoek. De voordeur van theaterzaal De Rietwijker gaat om 19.00 uur open, en om 19.50 gaan de deuren naar de zaal open en kunt u een plekje zoeken. Neem vooral wat cash mee voor een drankje in de pauze of na de voorstelling. 

Over het verhaal
Deze komische operette vertelt het verhaal van de Italiaanse schrijver Boccaccio in het Florence van de vroege Renaissance. Boccaccio’s erotische novellen veroorzaken veel opschudding, waarbij de lokale bevolking verdeeld is tussen de vrouwelijke fans van zijn schandalige verhalen en hun jaloerse mannen. Deze heren smeden een complot om Boccaccio uit de stad te verjagen en hem op te sluiten. Maar Boccaccio heeft andere plannen; hij wil namelijk de hand winnen van Fiametta, de dochter van de hertog. En nu maar zien hoe dat afloopt…

* Koop je tickets via je iPhone? Gebruik dan Safari.

Lukt het niet om kaarten te kopen via dit formulier? E-mail ons dan op info@hetaspk.nl. Totaal

op