vereniging

Hoewel het ASPK op projectbasis werkt, is er ook buiten de projecten om genoeg te doen. Iedereen die mee wil doen aan een project van het ASPK wordt voor tenminste 1 jaar lid van de vereniging. Leden kunnen meedoen aan alle projecten, maar als je een project wil overslaan is dat ook niet erg: door de extra activiteiten die er worden georganiseerd, blijf je toch in contact met de groep! Zo zingen we elk jaar kerstliedjes op straat, hebben we Koningsdag en Sinterklaas al eens samen gevierd, bezoeken we andere muziek- en theatervoorstellingen en drinken we elke maandagavond een biertje op de wekelijkse borrel.

Kosten

Lidmaatschap van de vereniging kost maar €10,- per jaar! Lidmaatschap geeft je onder andere toegang tot onze projecten en extra activiteiten. Ook kun je als lid onze coole ASPK-trui bestellen, elk jaar in een ander kek kleurtje. Het lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september.

Voor deelname aan de projecten betaal je daarnaast een deelnemersbijdrage, die verschilt per project. De bijdrage hangt af van de duur van het project.  Klik hier voor meer informatie over ons volgende project.

Bestuur 2023-2024