word vriend

Wil je vrienden met ons worden?

Het Amsterdams Studentenprojectkoor voert gemiddeld een à twee projecten per studiejaar uit. Hieronder kun je aangeven hoeveel je wilt bijdragen per project, en voor hoeveel toekomstige projecten je wilt bijdragen. 

Help het ASPK te blijven bestaan

Door uw bijdrage kan het ASPK projecten op de planken blijven brengen, en zo op een laagdrempelige manier jonge mensen kennis laten maken met koorzang.

Steun een bijzondere vorm van muziektheater

Operette is een bijzondere vorm van muziektheater, die vooral bij jonge mensen erg onbekend is. Met uw bijdrage zorgt u voor meer bekendheid van het genre operette.

Blijf op de hoogte en krijg ASPK-privileges

Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van onze projecten en krijgt u (afhankelijk van uw bijdrage) allerlei privileges.

Vriendenplan

Bekijk hieronder de verschillende voordelen voor onze vrienden, en kies hoeveel u wil bijdragen.

Ik word voor €1 tot €10 per project Kennis van het ASPK en krijg maandelijkse nieuwsbrieven over het project.

Ik word voor €10 tot €25 per project Vriend van het ASPK en krijg maandelijkse nieuwsbrieven over het project en een uitnodiging voor de voorverkoop.

Ik word voor €25 tot €50 per project Goede Vriend van het ASPK en krijg maandelijkse nieuwsbrieven over het project, een uitnodiging voor de voorverkoop en korting op 1 kaartje per project.

Ik word voor €50 tot €80 per project Hartsvriend van het ASPK en krijg maandelijkse nieuwsbrieven over het project, een uitnodiging voor de voorverkoop, korting op 2 kaartjes per project en de  beste plaatsen in de zaal.

Ik word voor €80 of meer per project Beste Vriend Ooit van het ASPK en krijg maandelijkse nieuwsbrieven over het project, een uitnodiging voor de voorverkoop, korting op alle tickets, de beste plaatsen in de zaal en een persoonlijk bedankje.

Eenmalige donatie

Om het huidige én volgende projecten te kunnen financieren, kunnen we alle hulp gebruiken! Voor een eenmalige donatie kunt u hier zelf het bedrag bepalen. Wilt u het ASPK langdurig steunen? Bekijk dan de vriendenpagina.